Artikkelikokoelman julkaisujuhlat

Katiskan artikkelikokoelma on nyt julkaistu! Kokoelmassa käsitellään laajasti työharjoittelun malleja ja niiden nostamia haasteita ja mahdollisuuksia. Kirjoittajina meillä oli ilo toimittaa opettajia, kulttuurituottajia, kentän toimijoita, sekä muita hanketoimijoita.

Olemme erittäin ylpeitä teoksesta ja kiitämme kaikkia teoksen tekoon osallistuneita!

Julkaisutilaisuus pidettiin Kaapelitehtaalla, jonne saapui kiitettävästi uteliaita ja aiheesta kiinnostuneita. Tilaisuuden avasi Katiskan oma Nicklas toivottamalla väen tervetulleeksi ja esittelemällä teoksen sekä hankkeen aikana nousseita oivalluksia. Meillä oli ilo myös saada Re:Start -hankkeen Antti-Veikko Salo kertomaan lisää näkemyksiä työharjoittelun nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Tilaisuuden virallisen osuuden jälkeen osallistujat puhkesivat näkemykselliseen ja antoisaan keskusteluun kokemuksistaan sekä näkemyksistää työharjoittelujen saralla. Ilta oli meille, ja varmasti myös osallistujille, antoisa ja stimuloiva.


Kiitämme kaikkia paikalla olleita ja teoksen tekoon osallistuneita!

Teoksemme Yhdessä Eteenpäin – Työharjoittelumallien haasteet ja mahdollisuudet voi lukea myös netissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *