Uusi rekrytointisivusto RekryHaavi on nyt ulkona!

Katiska on saanut ilokseen tehdä Kiinteistö Oy Kaapelitalon kanssa yhteistyössä uuden rekrytointisivuston, jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden ja potentiaalisten työnantajien kohtaamista.

Palvelussa voi ilmoittaa avoimista työpaikoista, työharjoittelupaikoista tai opiskelijaprojekteista, joihin etsii osaajia eri koulutusasteilta.

RekryHaavi on tarkoitettu ensisijaisesti Kaapelitehtaan ja Suvilahden kulttuurikeskusten vuokralaisille, mutta se on ehdottomasti avoinna ja tukena myös lähialueiden yrittäjille, yrityksille ja yhteisöille, kun he etsivät työvoimaa tai työharjoittelijoita, Kiinteistö Oy Kaapelitalon markkinointi- ja kehityspäällikkö Raine Heikkinen painottaa.

Ammattikorkeakoulut tutkivat ja kehittävät jatkuvasti uusia metodeja sekä työkaluja, jotka lisäävät dialogia työelämän ja koulujen välillä. RekryHaavi on kehitetty yhteistyössä alueiden toimijoiden kanssa ja heidän tarpeisiinsa vastaten. RekryHaaville haetaan näkyvyyttä oppilaitosten omien verkostojen sekä opiskelijayhdistysten lisäksi Helsingin kaupungin uraneuvojien ja Ohjaamon kautta, jotka ovat mainioita kumppaneita rekrytoinnin tueksi. Palvelussa on täysin mahdollista siis hakea muutakin kuin opiskelijatyövoimaa, esimerkiksi tekijää palkkatuettuun työsuhteeseen tai vaikka lyhyeen projektiin, kertoo Katiskan oma Nicklas Nyman.

RekryHaavi toimii osoitteessa www.kaapelitehdas.fi/rekryhaavi. Palvelun kautta voi jättää oman työpaikka-, työharjoittelu- tai projekti-ilmoituksen, johon etsii tekijää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *