Katiska käynnistyi

Vuosi 2018 alkoi ja samoin myös Metropolian Katiska-hanke käynnistyi. Kahden miehen voimin olemme nyt vajaan kuukauden ajan asetelleet Katiskaa paikalleen. Olemme tavanneet mm. Kaapelitehtaan, Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden ja nuorisopalveluiden sekä Metropolian kulttuurituotannon ihmisiä ja laittaneet (lähes) konkreettisesti verkot vesille. Kevään aikana tulemme olemaan yhteydessä Kaapelitehtaan ja Suvilahden toimijoihin ja järjestämme heille mm. iltapäiväkahvihetkiä hanketoiminnan merkeissä.

Kerromme tässä blogissa Katiskan tuoreita kuulumisia ja kuvaamme hankkeen toimintaa ja etenemistä. Lisäksi nostamme esiin ajankohtaisia asioita, jotka liittyvät hankkeen toimintaan ja teemoihin. Tervetuloa seuraamaan Katiskan blogia!

A-V & Niksu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *